Excellentie als organisatiestrategie!

Het succes van uw organisatie wordt bepaald door hoe goed u in staat bent om klantwaarde te creëren: betrouwbaar, snel en kwalitatief hoogwaardig. In welke organisatie u ook werkt, alles staat of valt met de kwaliteit van de uitvoering. Dat vraagt om een heldere strategie die gericht is op het effectief en efficiënt organiseren van mensen en processen, waarbij een cultuur van voortdurend leren en ontwikkelen essentieel is.

Hoe krijgt u dit voor elkaar? Hoe creëert u een organisatie die Lean en Agile is? Hoe levert u voortdurend de beste dienstverlening? Hoe blijft u aansluiten op de vragen van uw klanten? Oftewel, hoe realiseert u een operationeel excellente organisatie?

In deze Masterclass Operational Excellence leert u hoe u met praktische handvatten in uw eigen organisatie succesvol kunt zijn door het optimaal benutten van het menselijk kapitaal, systematisch te focussen op klantwaarde en stap voor stap de werkprocessen te verbeteren.

De data van de masterclass zijn verplaatst van mei/juni naar september/oktober 2017. Exacte data volgen zo spoedig mogelijk.
Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden, klik dan hier.

Bekijk het programma

 

Voor wie is deze masterclass Operational Excellence?

De Masterclass Operational Excellence is bedoeld voor ervaren managers en professionals uit de publieke en de private sector die high-end kennis en methoden willen opdoen om met succes hun organisatie flexibel te maken, processen te optimaliseren en hun klantwaarde te verhogen.

Na afloop van deze Masterclass:

• Heeft u inzicht in de principes en methoden van Operational Excellence en kunt u deze toepassen in de praktijk

• Weet u hoe u uw processen klantgericht, betrouwbaar, snel en efficiënt in kunt richten

• Weet u wat nodig is om een cultuur te realiseren waarin continu leren en verbeteren de norm is

• Kunt u de principes van Lean leiderschap in de praktijk brengen

 

 

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
088 - 5840 721

Volg Logistiek

Nieuwsbrief Logistiek

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.