Masterclass Operational Excellence Voorjaar 2020

Masterclass Operational Excellence Voorjaar 2020

Data masterclass

Voor wie?

Deelnametarief

Certificaat

Annuleren alleen schriftelijk

Locatie

Logistiek Academy

Inschrijven

Data masterclass

De Masterclass Operational Excellence bestaat uit 2 keer een tweedaagse sessie met avondprogramma en overnachting. Gehouden op 26 mei, 27 mei, 17 juni en 18 juni 2020.

De sessies zijn kennisintensief, praktisch en interactief. Door een combinatie van kennisoverdracht, toepassen en reflecteren leer je Operational Excellence toe te passen in jouw organisatie.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor ervaren managers en professionals uit de publieke en de private sector die high-end kennis en methoden willen opdoen om met succes hun organisatie flexibel te maken, processen te optimaliseren en hun klantwaarde te verhogen.

Deelnametarief

Het tarief voor deze Masterclass is € 4.995,- per persoon (exclusief btw). 

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Nyenrode Business Universiteit en Logistiek Academy.

Annulering alleen schriftelijk

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je na vier tot twee weken voor aanvang van de masterclass, dan brengen wij 25% van het inschrijfgeld in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de masterclass dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld in rekening te brengen.

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25

3621 BG, Breukelen

Logistiek Academy:

Deze masterclass is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Naast je drukke baan verdiep je jouw kennis zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn. De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van meerdaagse kennisintensieve masterclasses tot collegereeksen van maximaal zes colleges van drie uur. De programma’s kenmerken zich door een wetenschappelijk, maar ook praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast jouw drukke baan. Daarnaast is er ook geen voorbereiding nodig.

Opleidingen:

 

Inschrijven

Schrijf je gemakkelijk in via het inschrijfformulier.