Praktische informatie

De Masterclass Operational Excellence bestaat uit 2 keer een tweedaagse sessie met avondprogramma en overnachting. Gehouden op 26 mei, 27 mei, 17 juni en 18 juni 2020.

De sessies zijn kennisintensief, praktisch en interactief. Door een combinatie van kennisoverdracht, toepassen en reflecteren leer je Operational Excellence toe te passen in jouw organisatie.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor ervaren managers en professionals uit de publieke en de private sector die high-end kennis en methoden willen opdoen om met succes hun organisatie flexibel te maken, processen te optimaliseren en hun klantwaarde te verhogen.

Deelnametarief

Het tarief voor deze Masterclass is € 4.995,- per persoon (excl.btw). 

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Logistiek Academy

Inschrijven

Schrijf je gemakkelijk in via het inschrijfformulier.

Annulering alleen schriftelijk

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je na vier tot twee weken voor aanvang van de masterclass, dan brengen wij 25% van het inschrijfgeld in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de masterclass dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld in rekening te brengen.

Plattegrond

Vragen

Heb je vragen over het inschrijven? Dan kun je bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl