Data masterclass

De Masterclass Operational Excellence bestaat uit 2 keer een tweedaagse sessie met avondprogramma en overnachting. Gehouden op 17 & 18 mei en 24 & 25 november.

De sessies zijn kennisintensief, praktisch en interactief. Door een combinatie van kennisoverdracht, toepassen en reflecteren leer je Operational Excellence toe te passen in jouw organisatie.

Voor wie?

Deze Masterclass is bedoeld voor ervaren managers en professionals uit de publieke en de private sector die high-end kennis en methoden willen opdoen om met succes hun organisatie flexibel te maken, processen te optimaliseren en hun klantwaarde te verhogen.

Deelnametarief

Het tarief voor deze masterclass is € 4.995,- per persoon exclusief btw. Wanneer je eerder een opleiding van Logistiek Academy hebt gevolgd of er doen twee of meer personen van één organisatie mee, heb je recht op 10% korting en wordt de deelname prijs € 4.495 exclusief btw.

Maatregelen coronavirus

De maatregelen die Logistiek Academy neemt om een veilige leeromgeving te creëren vind je hier.

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Nyenrode Business Universiteit en Logistiek Academy.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de masterclass kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de Masterclass ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de Masterclass ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25

3621 BG, Breukelen

Logistiek Academy:

Deze masterclass is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Een week voor aanvang van de dag sturen wij je nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.